Fotoutställning


Ser framemot ikväll! Kom till UNO i Karlstad kl 17.30!

Down

Har hamnat i en sån där fas igen där ingenting känns bra. Egentligen borde jag vara glad över att jag har min utställning på fredag, och egentligen borde jag vara glad över att jag ska på en jobbintervju imorgon. Synd bara att det innebär praktik på en månad. En månad som jag inte får betalt och där jag knappt kommer lära mig något nytt eftersom det jag kommer få göra är det jag har gjort i sex år. Och den här jävla osäkerheten hela jävla tiden...

"Det kan finnas möjlighet till anställning vid behov under sommaren."

Kan finnas möjlighet, vid behov, under sommaren. Yes, precis det jag inte vill. Jag vill att det SKA finnas möjlighet och att dom ÄR i behov av folk och inte bara under sommaren. Och under januari finns det vikariejobb hos dom. Det hade varit kul att få jobba där om det inte bara vore 14 timmar i veckan, och som vikarie jobbar man ännu mindre. Så jag kommer få städa två dagar i veckan och servera två dagar i veckan utan att tjäna nånting på det förutom att jag får nånting att göra. 

Det känns rätt värdelöst just nu.

Dreads







Är så nöjd!
 





 

"Nytt" Skrivbord



Sabina och jag målade mitt skrivbord häromdagen och jag är verkligen supernöjd med resultatet. Var tvungen att filma det hela! Enjoy!



Slutresultatet:




 

Paket från Tyskland



 
Igår fick jag det här fina paketet av Jenny som en kompis tog med sig när han var på besök i Tyskland. Blev överlycklig verkligen! Saknar Tyskland, och saknar dig, Jenny! 
 

8pm



Anmälde Sabina och mig till prova på-kvällen på magdanskursen i Karlstad den 2/12, ska bli jättekul att ta tag i det även om det kommer ta ett tag innan jag kommer ha råd med kursen. 
 

so what

Nu orkar jag inte bry mig längre. Jag är alltid den som kommer med förslag, som vill börja med nåt nytt, som försöker få med folk på saker. Och det blir aldrig av. Aldrig. Nu orkar jag inte mer. Jag tar tag i det själv. Jag ska lära mig att tycka om min egen sällskap. Jag ska börja må bra igen. Jag ska bli bra på saker jag inte har gjort förut. Tyvärr så tycker jag att allt är roligare med sällskap men det kan säkert vara lika kul själv. 

A little update


Drygt

 
Klockan är alldeles för mycket men jag kan verkligen inte sova så jag satt mig vid datorn och åt två toast med nutella istället. Work for you förstör mitt liv, även om det bara är två gånger i veckan. Tisdagar och torsdagar från 9-13, jag har bättre saker att göra en att sitta där och må dåligt över att vara arbetslös. Det blir mörkt vid fyra redan, jag är hemma vid två, alltså två timmars dagsljus för att filma en youtube video, får se hur bra det går. Eller så målar jag imorgon och fixar håret (och videon) på fredag istället. Jag sökte i alla fall ett jobb/praktik idag och fick som svar "Absolut!", det var nytt! Men kul! Hoppas att det blir nåt! 

131113




Snart ska jag iväg och träffa Sabina och shoppa lite på IKEA! Behöver några fina kartonger om jag vill få plats med saker som ligger i byrån som jag ska ge bort! Ska även söka lite jobb och försöka hitta färg till skrivbordet. Önskar att det vore så varmt som det ser ut att vara!

Banana pancakes





Började dagen med yoga och gjorde världens godaste bananpannkakor och karamelliserade bananer. Jag gick inte efter nåt recept, blandade ihop två bananer med ett ägg, lite mjölk, mjöl och brunt socker och steckte sedan bananskivor med brunt socker i några sekunder. Nu ska jag ut i det fina vädret och slipa av mitt skrivbord. :)
 

Why I don't eat meat.

Jag har ätit kött hela mitt liv förutom en vecka när jag var tretton och ville testa att vara vegetarian utan större anledning. Jag har aldrig ens tänkt på att det jag åt faktiskt har levt en gång. När jag började umgås med folk som var vegetarianer var min tanke bara "Men i Sverige har väl alla djur det bra...". Den 14:e juli åt jag då middag hos en kompis som är vegetarian, resten av familjen åt ribs, han åt vegetariska schnitzlar. Jag åt en för att testa och det var hur gott som helst, efteråt åt jag ribs och det går inte att beskriva hur konstigt det kändes. Smaken var inget speciellt till att börja med, sedan tänkte jag bara på hur konstigt det egentligen är att äta någon annans kropp. Det var det jag låg och tänkte på tills jag somnade den natten. Och det var sista gången jag åt kött. 

Efter en vecka eller två började jag titta på videos på youtube och fick se saker som inte borde finnas. Sedan trodde jag ju såklart inte på att sånt händer i Sverige, i Värmland, tlils jag hittade filmer från grisfarmar i Kil och Arvika (ni som jobbar där kan dra åt helvete!)

Jag ser absolut inte ner på någon som äter kött. Dock så kan jag inte förstå hur man kan fortsätta att äta det efter att ha sett hur det går till innan det hamnar på affären. Jag tänker inte tvinga någon att sluta äta det som är "så gott" jag ber er bara om att bli medveten om hur det går till, om ni sedan kan leva med det är en annan sak.



I've eaten meat all my life except for a week when I was thirteen and wanted to try being a vegetarian without any special reason. I never even thought about that what I ate actually lived once. When I started hanging out with people who were vegetarians I just thought "but here in Sweden they treat their animals well... ". On July 14th I had dinner at a friend's place who is a vegetarian, while his family ate ribs, he ate a vegetarian alternative which I also ate, altough I ate ribs afterwards and it felt so weird, the taste was nothing special to begin with, then I just thought about how strange it really is to eat "someone else's body". That's what I've been thinking about before I fell asleep that night. And that was the last time I ate meat.

After a week or two I started watching videos on youtube and saw things that shouldn't even exist. I wasn't aware of that things like that were happening where I live until I found movies from pig farms in Kil and Arvika.

I certainly don't want to judge anyone who eats meat. However, I cannot understand how you can continue to eat it after seeing how it's done before it ends up in your fridge. I'm not going to force anyone to stop eating meat, I only ask you to become aware of how it is made, if you can live with it that's your choice.


earring


Var på Uno med Sabina och gjorde smycken. :)
 

Sabinas nya rum

Idag gjorde vi om Sabinas rum och efter många timmars arbete blev vi nästan klara och det här måste ha varit det roligaste jag har gjort på länge. Hyllan var ett helvete att få ihop och antika skrivbord är tunga kom vi fram till. Imorgon eller på fredag ska vi fixa resten och så får ni se hur hela rummet blev, jag är i alla fall avundsjuk så snyggt blev det!




Tack för idag gumman det var hur kul som helst! 
 

Dreads Smycken





 

onsdag

Njuter av att vara hemma med levande ljus, rökelser och kaffe. Om några timmar ska jag till Sabina och hjälpa henne med inredningen. :)

white










 

Halloween

Igår åkte jag hem till Sunne och hälsade på familjen, jag har inte sett dom på två månader eftersom jag var tvungen att sitta på workforyou varenda dag, (ja, jag är bitter). Och under helgen är det så svårt att ta sig dit eftersom det knappt går nåt tåg eller buss. I alla fall så var det jättemysigt att träffa mamma. Fick jättefina skor av henne, och en tröja, och ett linne... och en julkalender, och så fick jag låna hennes stativ. Det kändes lite som julafton igår, fick även en present av Fanny utan anledning - ett rådjurshuvud, och jag blir så glad när jag får rådjur som present, det spelar ingen roll hur dom ser ut, vilken färg eller vilken storlek. Jag älskar rådjur! En gång fick jag en jättegammal och rätt så ful porslinfigur av Mikael, en tjej med ett rådjur, men jag älskar den! Så jävla söt är den och så himla gulligt när folk tänker på en! 

På kvällen var det Halloweenfest på Sundsbergsgård, det var rätt dött i början men ju mer klockan blev desto bättre blev kvällen! Simon var utklädd till tjej, jävlar va roligt det var, ni skulle ha sett hans gångstil! Fab! Alla hade skitsnygga kostymer. Jag var en zombie, lite Walking Dead skadad sådär. Fick tandsvärta av Jonatan och Emma dog av skratt, haha! Tyvärr har jag inte så många bilder eftersom min mobil suger på att ta kort men det dög till egobilder i alla fall...

Jag sov inte så mycket, fyra timmar kanske, sedan gick jag upp 7.15 för att hinna med tåget kl8, jag är verkligen ingen tidsoptimist så jag fick då vänta i kylan i 30 minuter. Nu håller jag på att göra om hemma och städar lite, Mikael kommer snart så jag får skynda mig! Är så sugen på kaffe!!!





(är så glad att det där inte är min spegel!)